Skip to main content

Over ons

Loa Lida. Handmade bags.

Loa Lida is het nieuwe merk dat elke week unieke handgemaakte modellen presenteert. Anders dan anderen, met een unieke touch van de ontwerpster Hanneke van Iersel.

Loa Lida ontwerpt en produceert de modellen naar uniek ontwerp vanuit haar atelier in het Brabantse Helvoirt. Geen massa productie en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen van de hoogste kwaliteit.

Geen tas is hetzelfde

Loa Lida is hand made. Geen tas is hetzelfde. Onze modellen worden in beperkte aantallen geproduceerd. Elke tas heeft een eigen ontwerp. Selecteer de tas die bij u past.

Over Hanneke

Hanneke heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van lederen mode accessoires. Generaties van ontwerpers in haar familie zijn bezig geweest met het ontwerpen en produceren van lederen accessoires. Daardoor heeft zij gevoel bij het materiaal en het uiteindelijke product. Hanneke neemt geen genoegen met minder dan het maximale. Dat is terug te zien in de unieke ontwerpen van uitstekende kwaliteit.

Echt leder

Loa Lida staat voor kwaliteit. Wij maken uitsluitend gebruik van de hoogste kwaliteit echt leder en hoogwaardige onderdelen voor onze tassen.

neem contact op

  • Helvoirtsestraat 1a, 5268BA Helvoirt
  • info@loalida.nl
  • +31 6 55 795 014
BEREIKBAAR VAN MAANDAG T/M VRIJDAG VAN 9:00 UUR TOT 18:00 UUR.
De waardering van www.loalida.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 6 reviews.